Circle80 thuis – praktische EVOline-tips

In een nieuwe categorie biedt EVOline nu praktische tips voor haar producten. Tegenwoordig ligt de focus op het creëren van efficiënte opstellingen in thuiskantoren.

In de nieuwe categorie praktische tips, bieden we slimme tips voor het monteren en aansluiten van EVOline-producten. We beginnen met een probleem dat iedereen op dit moment herkend, de thuiswerkplek.

Tijdens de covid-pandemie is dit voor velen van ons thuiswerken de standaard geworden. Ook al hopen we binnenkort weer persoonlijk van het gezelschap van onze collega’s te kunnen genieten, vandaag draait alles om praktisch advies over hoe je eenvoudig de ideale kantoorinrichting kunt configureren.

Allereerst moeten we ons afvragen wat de essentie is. Een bureau, laptop en mobiele telefoon zeker, maar misschien ook een tablet en printer? Een ding die deze apparaten gemeen hebben, is dat ze elektriciteit nodig hebben. Nu laten we u zien wat een veilige werkplek in uw huis nodig heeft.

De EVOline Circle80 wordt in het tafel- of bureauoppervlak gemonteerd en een stopcontact, dubbele USB-oplader en stroomaansluiting bevinden zich altijd binnen handbereik. Om de montage van de Circle80 te vergemakkelijken, zijn veel bureaus al voorzien van een 80 mm doorvoer. Plaats de Circle80 gewoon in deze opening en draai de schroef van bovenaf vast met een TX8-schroevendraaier. Door het monteren van een EVOline Express stekkerblok kunt u de overige apparatuur onder het blad van stroom voorzien. En met behulp van de EVOline WireLane kunt u overtollige kabels netjes wegwerken. Het resultaat is een functionele en veilige thuiswerkplek.

OneLock, de beveiligde stroomaansluiting van EVOline

De ronde, meermaals bekroonde serie EVOline One is met één anti diefstal stopcontact uitgebreid.

“OneLock” is de naam van de nieuwe modelvariant, dat dankzij een speciale diefstalbeveiliging een ideale stroomvoorziening is voor openbare ruimtes.

Of het nu gaat om een ​​luchthaven, bibliotheek of schoolgebouw, drukbezochte openbare gebouwen stellen bijzondere eisen aan de levensduur en veiligheid van de technische infrastructuur. En niet in de laatste plaats op het gebied van diefstalpreventie en vandalisme. De ring van de OneLock kan alleen worden ontgrendeld met behulp van een speciale ontgrendelingstool.

My Home is my Office

Nieuwe brochure My Home is my Office

Mijn thuis is mijn nieuwe werkplek.

De eisen die aan onze thuiswerkplek worden gesteld nemen toe naarmate we langer thuis werken.
Geen gedoe met kabel spaghetti en onveilige goedkope stroomblokken.
Onze EVOline configuraties zijn flexibel in te zetten en geven een veilige toegang tot stroom- en data aansluitingen op de thuiswerkplek.

Met EVOline maak je de thuiswerkplek veilig.

Download hier de brochure My Home is my Office

Update 4-2021 EVOline prijslijst

We hebben de volgende aanpassingen in de nieuwe prijslijst verwerkt:

Pag.14-17 Circle80 met RVS afwerking
Pag.18-20 Circle80 monitor ring
Pag.23-24 BackFlip met USB-C Charger 2Amp
Pag.27-28 Verwijzing naar Square80 met USB-C Charger 2Amp
Pag.51 verwijzing naar V-Port met USB-C Charger 2Amp
Pag.112 Stekker aansluiting voor Zwitserland met 10Amp zekering
Pag.115 Nieuwe Power on delivery 45watt Charger

De nieuwe PDF prijslijst is interactief, door in de indexpagina op het betreffende product te klikken komt je meteen op de juiste pagina in de prijslijst.
Naast een de Duitse prijslijst is er ook een Frans en Engels talige beschikbaar, deze kunt u downloaden op www.evoline.nl